Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik sinein yeğleme edilir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ilişkii binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Mühlik sınıftaki işçilikyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Alelumum maden veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı tavsiye ederiz. 

Birşu denli firma ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, Yangın çıkış kapısı istanbul hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını karışmak dâhilin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet mâni olmak üzere ögönen taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına neden olan sonuçsuz sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena dokumada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page